Tervetuloa!

Löysit tiesi Kieliapulaiseen.

Kieliapulainen on syntynyt siitä tarpeesta, että on yhä enemmän sellaisia kielenoppijoita, jotka ovat oppineet suomen kielen taidon elämässä ja työssä sitä koskaan tarkemmin analysoimatta. On myös sellaisia oppijoita, jotka ovat opiskelleet suomea jo vuosia, mutta haluavat kerrata opittua. On turvallista aina palata siihen, mikä on ja pysyy. Kieliapulainen on se tuttu ja turvallinen paikka, josta voi etsiä sen, minkä jo tietää, yhä uudelleen.

Kieliapulaisen tehtävänä on olla taustakuvaus niistä kielen taustalla sijaitsevista rakenteista, joita arkena käytännön tasolla tilannelähtöisesti harjoitellaan. Kieliapulainen sijaitsee blogissa siksi, että sen sisältöjä on helppo linkittää vaikkapa Twitteriin, muihin blogeihin jne. nopeasti, kun hätä yllättää. Paperit katoavat ja hautautuvat.

Kieliapulaiseen lisätään teemoja pikku hiljaa, tarpeen mukaan.

Marja Ahola

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa!

  1. Hello, how can i see your lessons? i know i need password but i dont know how can i get it.. can you help me for this? Regards..

    • Hello! Thank you for your question. My pages are part of the courses, which need to pay. Would you be interested in to taking lessons or to be a participant some course? Best regards, Marja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s